Lenkey Péter-forever-living-product-magyarorszag

„Zentai Gábort és munkatársait évek óta ismerem, sokat dolgoztunk együtt, sok megbízásban álltak helyt. Esztétikus, körültekintő, igényes és alapos munkájukat bátran tudom ajánlani mindenkinek.”

Lenkey Péter - Ügyvezető Igazgató, Forever Living Product Magyarország Kft.
Kriller Norber

“Jó pár évvel ezelőtt találkoztam Gáborékkal először egy lakásfelújítás kapcsán. Azóta csak és kizárólag velük dolgozunk együtt akár magánemberként, akár cégeink iroda kialakítási, átalakítási munkálatai kapcsán. Túl azon, hogy megbízhatóak, és kíváló munkát végeznek – ügyelve a legapróbb részletekre is – hihetetlenül tisztán dolgoznak. Volt, hogy egy festés után csupán egyszer fel kellett mosni és készen is voltunk. Még soha nem tudtam olyan dolgot kérni tőlük, amire ne lett volna megoldás. Amit megbeszélünk, az úgy van. A végeredmény pedig magáért beszél. Meg kell őket becsülni!”

Kriller Norbert - üzletfejlesztési vezető, Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ
Hus Petra lakberendező

„Megtervezni egy lakást csak az első lépés. A kivitelezésen is rengeteg múlik. Gábor, és csapata mindig magas minőségben, precízen, és rugalmasan valósította meg az álmaimat. Nyugodt szívvel ajánlom őket, és ha tehetem, továbbra is csak velük dolgozom.”

Hus Petra - Lakberendező
Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán-borkonyha tulajdonosok

„Gáborékkal 8 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, első éttermünk festését bíztuk rájuk. Igazán szép munkát végeztek és annyira elégedettek voltunk, hogy azóta házaink festését, tapétázását velük csináltattuk, sőt fél tucat barátunkhoz is őket ajánlottuk be.

A kialkudott árat mindig tartották, és a kihívásoktól sem riadtak vissza.”

Horváth Tamás, Kalocsai Zoltán - Borkonyha tulajdonosok, Borkonyha
sarkozi-akos-borkonyha

„Közel 8 éve vagyok kapcsolatban a céggel ! Megbízható és igényes munkájuk miatt számomra példaértékű szakemberek! Ajánlani tudom mindenkinek ! :))”

Sárközi Ákos - Séf, Borkonyha

„Köszönöm szépen, Gábor, Neked és csapatodnak a lakásomban elvégzett precíz festés-tapétázás-glettelés-csiszolás-stb. munkálatokat; különösképpen annak a kényes csipke-tapétának a felrakását, amit senki másnak, csak Nektek sikerült TÖKÉLETESEN megoldanotok! :-)”

Sztanyó Szilvia, Your Content Goes Here