Festés, mázolás, tapétázás, felújítás

home   sitemap   e-mail

Árajánlat

 

festés, mátolás, tapétázás, felújítás

A festés, mázolás, tapétázás, és egyéb felújítási munkálatokra sokan előre megadott négyzetméterárakat jelölnek meg, ami első látásra könnyen beszorozható a meglévő négyzetméterekkel egy laikus számára is, de sajnos sok esetben ez félrevezető is lehet, mivel bonyolultabb feladatoknál olyan költségek merülnek fel amit csak a szakember láthat a helyszínen. Így az előzetesen kiszámolt költség nem felel meg a valós felújítási költségnek, amit később már nehéz tisztázni. Az érem máik oldala, ha egyszerűbb a munka, de az adott árak mellett nagyobb költséget számolnak ki, mint ami valójában lenne.
Cégünk ezért kizárólag helyszíni felmérés alapján tud adni árajánlatot mely INGYENES.

A számítógépes árajánlatot a helyszíni felmérés és megbeszélés után faxon, e-mailen, vagy személyesen juttatjuk el a megrendelőhöz.
Árainkat nagyban befolyásolja hogy a tapétázáshoz milyen tapétát,
a festéshez milyen típusú és színű festéket, és a mázoláshoz milyen anyagot használjunk. Ezek az aprónak tűnő tényezők olykor nagy megtakarítást eszközölnek a megrendelőnek.
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését festés, mázolás, tapétázás vagy felújítással kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal, kérjen helyszíni felmérést, melyet ingyen biztosítunk!

bővebben>>>


Köszönjük, ha megtisztel bizalmával.

Zentai Gábor cégvezető

 
 

Zentai és Fia Kft.
www.szoba-festes.hu info@szoba-festes.hu
a weboldalt készítette: >Html-Retro